BoBA Post of the Week

FFXIV: Uninstall

Lelelelelelelel!Не е ко порано  
Добрите времиња ги нема  
Во добро и лошо  
Ние живеевме  
   
Пред да се раздени  
До мене биди ти  
Во новиот ден  
Да сме заедно јас и ти  
   
Пред да се раздени  
До мене остани  
Сега е време за убави денови  
До мене остани

Ако се вратиш ти  
И добрите времиња ќе се вратат  
И радост и тага  
Ние пак ќе делиме  
   
Пред да се раздени  
До мене биди ти  
Во новиот ден  
Да сме заедно јас и ти  
До мене остани!

Comments